• Globally Local

    Growing Together

Globally Local Samfund

Hos Globally Local tilbyder vi løsninger, der giver familier, skoler og organisationer fleksibilitet til at få succes i hjemlande og i udlandet. Vi mener, at det er vigtigt at skabe løsninger, hvor både internationale og lokale interessenter sammen skaber innovation og kan have det godt med at kalde værtslande for sit hjem.

Vores team af eksperter opnår denne vision ved at udvikle og implementere innovative integrations- og internationaliseringsinitiativer, der samtidig styrker strategiske processer og vækst ved følgende:

  • Skabe attraktive arbejdsmiljøer for internationale talenter
  • Optimere vækst og udvikling gennem diversity management
  • Styrke og forbedre tværkulturelt kommunikation
  • Tilbyde afgørende mentor- og netværksmuligheder
  • Etablere og forbedre forholdene for internationale talenter

Om os

Globally Local er en konsulentvirksomhed, der udvikler og implementerer innovative integrations- og internationaliseringsinitiativer for at optimerer internationale talenter og kompetencer. Globally Local arbejder sammen med private virksomheder, offentlige institutioner og i uddannelsessektoren, hvor vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der hjælper med diversity management samt styrker integrations- og internationaliseringsmål. Globally Local assisterer expats og globale danskere med at integrere sig i Danmark og samtidig hjælper danske og globale organisationer med at blive mere attraktive steder for internationale talenter. Vi arbejder sammen med vores eksperter og strategiske partnere for at sikre, at vi kan tilbyde de mest skræddersyet og værdifulde pakkeløsninger.