Kathy Borys Siddiqui

Kathy Borys Siddiqui er passioneret for at gøre kulturelle tilpasninger nemmere for expats og deres nære. Hun er specialist i aktive workshops, der skaber kulturel forståelse og sætter fokus på vigtige emner som: følelsesmæssig robusthed, expat forventninger, expat identitet, expat skyldfølelse og meget mere.

Hendes fokus er at overvinde forhindringer som expats og deres kære kan blive udsat for, når de er i værtslandet, og hun koncentrerer sig om at skabe et aktivt, blomstrende og positivt miljø. Hun lægger vægt på det faktum, at nyligt ankomne expat familier er en enhed og expat ægtefæller eller partnere spiller en væsentlig rolle i en succesfuld flytning eller international flytning. En international flytning er et gruppearbejde, og alle folk involveret i flytningen fortjener opmærksomhed og assistance.

Denne passion stammer fra mange års erfaring. Kathy voksede op som et Cross Cultural Child, der valgte at være re-pat og senere expat. Hun har boet i Polen (to gange), Tyskland, USA og bor nu i Danmark. Kathy ved hvordan det er at have en multikultural og flersproget familie. Hun er gift med en dansker, og hun er mor til en Cross Cultural datter, og familien taler 3 sprog hjemme. Danmark blev Kathys hjem i 2008, og siden da, har hun studeret i Danmark, boet på Fyn, i Jylland og på Sjælland, arbejdet for en stor virksomhed, lavet frivilligt arbejde, startet sin egen virksomhed, Active Action, men gennem alt dette, har hun altid arbejdet med og sammen med internationale og expats.

Kathy har en kandidat i Kulturelle Studier og en kandidat i Amerikanske Studier med fokus på kvindelig immigrant litteratur. Hun har været aktivt involveret i det internationale liv i Danmark siden 2010, og hun er stolt af at være skaberen af International Moms Group i trekantsområdet, International Moms Group i Nordsjælland og medstifter af Nordsjælland Expat Community.

“Min mission er at skabe opmærksomhed på og dele den viden, som jeg har om de fordele, der er ved at være en aktiv expat og assistere dig. At føle man hører til, accept, målbevidsthed, deltagelse, bevidstgørelse og handling er essentielt for at skabe og vedligeholde blomstrende expat oplevelser. Jeg ser frem til at møde dig og assistere dig med at starte et nyt kapitel i dit liv her i Danmark”.