Signe Biering Nielsen

Signe er en executive coach og ledelsesrådgiver med over 20 års international erfaring, bl.a. som diplomat i Mellemøsten, Indien og Kina. Hun har arbejdet med ledelse og tværkulturelt samarbejde i en række store organisationer og har en umiddelbar og direkte forståelse for de institutionelle og menneskelige kompleksiteter der opstår i sådanne organisationer.

Signe har en naturlig evne til at opbygge tætte relationer til sine kunder, baseret på stor nysgerrighed, bred erfaring og dyb interesse for både mennesker og organisationer. At hun har humoristisk sans skader ikke.

Signe Biering Nielsen har rådgivet internationale topledere fra en række offentlige og private organisationer. Det omfatter både politikere og diplomater, højtstående embedsmænd, administrerende direktører og virksomhedsejere. Signe har arbejdet og boet i Afrika (Gambia), Asien (Indien, Kina), Mellemøsten (Israel), EU (Bruxelles) og FN (New York). I Danmark har hun arbejdet for den danske udenrigstjeneste samt PET. Senest var Signe viceambassadør i Israel fra 2014-18. I 2018 vendte hun tilbage til Danmark for at arbejde som executive coach og ledelsesrådgiver.

Hun blev certificeret som Systemisk Coach (Attractor, København) i 2013 og har coachet klienter siden. Ved siden af ​​sin rådgivningspraksis studerer Signe psykoterapi baseret på Ken Wilbers systemteori. Signe fik en MA i europæisk politik og administration ved College of Europe (Brugge, Belgien) i 1996 og blev cand. jur. i international ret (København) i 1995.

Signe er gift med Karsten Biering Nielsen, også tidligere diplomat, nu chef for afdelingen for byudvikling i Københavns Kommune. De har to børn og bor i København.